Trippelstoelen

De Score Trippelstoel is een stoel waarmee je al trippelend voort kunt bewegen. De stoel heeft geen kruispoot, waardoor er tussen de voorwielen extra ruimte is om te trippelen. Door de lichte wielen en het wendbare onderstel zijn trippelstoelen ideaal voor mensen met spier- of vermoeidheidsklachten.

De trippelstoelen van Score

De Trippelstoelen van Score zijn normale bureau- of werkstoelen voorzien van een kwalitatief trippelonderstel welke standaard is uitgerust met een rem en een voetensteun. Dit maakt de stoelen gebruiksvriendelijk en functioneel. Er zijn verschillende Score stoelen mogelijk om als trippelstoel te bestellen.

Wanneer een trippelstoel kopen?

Door de lichte wielen van de trippelstoel kun je je met weinig inspanning verplaatsen. De Score Trippelstoel is hierdoor ideaal voor mensen die slecht ter been zijn en voor mensen met spier-, gewricht- of vermoeidheidsklachten. Vanwege de wendbaarheid is de stoel uitstekend te gebruiken in huis of op de werkvloer. Je kunt de zitbreedte, zitdiepte en de zithoogte instellen, maar ook de hoogte van de armleuningen. Dit maakt hem geschikt voor mensen die moeilijk op een eetkamerstoel of bureaustoel kunnen zitten.

Ontdek alle zitoplossingen van Score

De zitoplossingen van Score zijn eindeloos. Van ergonomische bureaustoelen voor op kantoor tot trippelstoelen die geschikt zijn voor thuis. Score heeft kwalitatief hoogwaardige producten ontstaan uit eigen ontwerpen. Heb je interesse in onze trippelstoelen? Vraag een gratis proefplaatsing aan en ervaar ze zelf of neem contact met ons op!

Nieuwsbrief