Taboeretten en krukken

Wanneer je geen ruimte hebt voor een extra stoel is een taboeret of kruk de perfecte oplossing. Ze zijn wendbaar, compact en ergonomisch waardoor je eenvoudig een extra zitplek creëert. Ontdek de voordelen en lees meer over onze ergonomische krukken! 

De voordelen van onze taboeretten en krukken

  • Het zijn lichte en compacte krukken door het aluminium onderstel en kleine oppervlak.
  • De taboeretten en krukken zijn geschikt als zithulp bij een werkbank, in een laboratorium of onderzoekskamer in het ziekenhuis.
  • De krukken zijn eenvoudig in hoogte te verstellen door de ringvormige gaslift bediening zodat je de kruk en taboeret kunt verstellen tot een hoge of lage kruk.
  • Je kunt de taboeret en kruk uitbreiden met een verstelbare voetenring en wielen.
  • De zitting van de taboeret is te verkrijgen in beuken, PU (polyurethaan) of gestoffeerd in Stamskin.

Taboeretten en krukken: welke stoffering kies je?

De comfortabele zitting van onze taboeretten kan gestoffeerd worden met Stamskin of PUxx. PUxx bekleding is uniek omdat je deze kunt reinigen met desinfecterende middelen op basis van alcohol, chloor en ammoniak. Ook is het mogelijk om de taboeretten in een van onze comfortabele Stamskin kleuren te laten stofferen. Wanneer het belangrijk is om handen steriel te houden, kies je voor een taboeret met voetbediening. Denk hierbij aan de dentale en medische sector.

Score taboeretten met Balance mechaniek

Het Score Balance mechaniek zorgt ervoor dat je steeds lichtjes blijft bewegen terwijl je zit. Zo neem je met een tabouret met het Balance mechaniek in het ziekenhuis, de dentale praktijk of op andere werkplekken waar behandelkrukken staan, vanzelf een actieve zithouding aan. Het Balance mechaniek is optioneel bij verschillende ergonomische zitoplossingen zoals taboeretten.

Ontdek alle zitoplossingen van Score

De zitoplossingen van Score zijn eindeloos. Van taboeretten voor op kantoor tot krukken die geschikt zijn voor medische ruimten. Score heeft kwalitatief hoogwaardige producten die voortkomen eigen ontwerpen. Heb je interesse in onze taboeretten en krukken? Vraag een gratis proefplaatsing aan en ervaar ze zelf of neem contact met ons op!

Nieuwsbrief