Ergonomische stoelen en krukken

Bij Score vinden we het belangrijk dat iedereen lekker en gezond zit. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment ergonomische stoelen en krukken voor diverse branches en toepassingen. Vind de beste zitoplossing voor jouw werkplek. Ontdek onze ergonomische stoelen, zadelkrukken, stahulpen, taboeretten, krukken en voetsteunen en probeer ze gratis uit!

Stoelen en krukken voor diverse branches

De zitoplossingen van Score zijn verkrijgbaar voor diverse branches en toepassingen. Je vindt bij ons ergonomische stoelen en krukken voor op kantoor, in fabrieken, voor tandartspraktijken, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Van krukken voor tandartsen tot bureaustoelen voor docenten op school: bij Score ben je aan het juiste adres voor alle ergonomische zitoplossingen.

Ergonomische stoelen

Een goede ergonomische stoel is het halve werk. De juiste stoel zorgt voor minder rugklachten en maakt dat je prettig kunt werken. Bij Score vind je veel verschillende stoelen voor op kantoor, maar ook trippelstoelen of ESD stoelen voor industriële toepassingen. Kortom: de juiste stoel vind je bij Score.

Ergonomische zadelkrukken

Ben je op zoek naar een ergonomische kruk die ervoor zorgt dat je in een gezonde houding kunt werken? Dan zijn de Score zadelkrukken met ons unieke Balance mechaniek ideaal. Bij Score vind je twee uitvoeringen: de smalle Amazone zadelkruk en de brede Jumper zadelkruk. Een zadelkruk zorgt ervoor dat je een open heuphoek hebt terwijl je zit. Hierdoor ervaar je minder rugklachten en zit je gezonder.

Ontdek alle zitoplossingen van Score

De zitoplossingen van Score zijn eindeloos. Van ergonomische zadelkrukken voor op kantoor tot krukken die geschikt zijn voor medische ruimtes: Score heeft ze. Heb je interesse in onze ergonomische stoelen en krukken? Vraag een gratis proefplaatsing aan en ervaar ze zelf of neem contact met ons op!

Nieuwsbrief