Score Office Zadelkrukken

Probeer het nu 2 weken gratis uit!

Gratis uitproberen!

Ga voor een gezonde werkhouding en kies een Score zadelkruk!

De Coronapandemie heeft van thuiswerken de norm gemaakt. De meeste thuiswerkers zitten gewoon aan de keukentafel. Door een gewone stoel af te wisselen met een ergonomische zadelkruk van Score, zitten thuiswerkers dynamischer, kunnen zij zich beter concentreren en houden ze energie over aan het einde van de werkdag. 

Lees hier meer over thuiswerken,  zo doe je dat!

Voor een gezonde werkhouding

Ergonomisch zitten op een Score zadelkruk is enerzijds een gezonde, actieve houding van het staan, en anderzijds de stabiliteit en het comfort van zittend werken. Met een Score zadelkruk ervaar je het beste van beiden. Je blijft zo alerter, energieker en daardoor creatiever en gemotiveerder om je werk te doen.  


Vragen?
Wil je meer weten over onze Score Office zadelkrukken ? Neem dan contact met ons op via 0594-554000. Het Score team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Score levert uitsluitend via geselecteerde Score dealers

Gratis uitproberen

Tafelbladverhoger
De hoogte van het werkblad is belangrijk. Werk je op een zadelkruk, zorg er dan voor dat ook je laptop of computer op de juiste hoogte staat, bijvoorbeeld met een tafelbladverhoger. Met de juiste afstelling van de combinatie voorkom je schouder- nek en rugklachten.

Score Office zadelkruk brochure
Meer weten? Download hieronder onze Score Office zadelkruk brochure (PDF).
Ontvang je liever een gedrukt exemplaar? Dan kun je die hier aanvragen.

Nieuwsbrief