Gratis upgrade
naar PUxx®1

tot het einde van het jaar 2020:
Score stoelen en krukken voor de prijs van Stamskin!

Proefpakketje aanvragen

Ontsmetten en desinfecteren? Kies voor PUxx stoffering!

Hygiëne is dit jaar door het Covid-19 virus overal een sterk aandachtspunt geworden. Er wordt nu vaker en grondiger schoongemaakt en er worden allerlei ontsmettingsmiddelen aangeschaft om bacteriën te doden. Er wordt zelfs naar handalcohol gegrepen om “snel even de boel te ontsmetten”. Op zich niet zo erg voor een enkele keer. Echter, nu we al langere tijd aan het desinfecteren zijn hebben de bekledingen van stoelen en krukken hier meer van te lijden.  Wil je hier meer over weten?

Lees dan ook Score's blog over het belang van hygiëne, ontsmetten en PUxx®

Met name Kunstleersoorten op basis van PVC, zoals vinyl, zijn niet geschikt om regelmatig te reinigen met agressievere schoonmaakmiddelen op basis van chlorides, alcohol, zuren, etc. Bij langdurig gebruik van deze middelen zal het materiaal uitdrogen, verharden en uiteindelijk scheuren.  

Score PUxx®  bekleding is bij uitstek geschikt voor omgevingen waar hoge eisen worden gesteld omtrent hygiëne. Deze bekleding is bestendig tegen schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen op basis van chloor, 70% alcohol en waterstofperoxide. 

Kies daarom voor de Score PUxx® bekleding en profiteer nog tot het einde van het jaar van een: 

Gratis upgrade naar PUxx®1

Koop nu Score stoelen, zadelkrukken en tabouretten voor de prijs van Stamskin! Overtuig jezelf van de allerbeste kwaliteit van Score PUxx® en vraag hieronder een gratis proefpakketje aan.

Score levert uitsluitend via geselecteerde dealers in heel Nederland. Neem contact met ons op en vraag naar jouw dichtsbijzijnde Score dealer. 

Vraag een gratis proefpakketje aan: 

            Download PUxx brochure


Proefpakketje aanvragen

Aanvraag gratis proefpakketje PUxx Upgrade Campagne

*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacybeleid Score BV

Nieuwsbrief