Wie zijn wij

Score ontwikkelt, produceert en verhandeld ergonomisch verantwoorde bedrijfsstoelen en aanverwante ergonomische accessoires. Met een eigen Research & Development afdeling worden voortdurend nieuwe en bestaande producten ontwikkeld en verbeterd. Meer dan 35 jaar praktijkervaring heeft er toe geleid dat Score over een zeer uitgebreid assortiment stoelen, zadelkrukken, stahulpen, krukken en ergonomische accessoires beschikt. Score heeft dan ook een zitoplossing voor elke werkplek en anders maken we hem speciaal voor u!

Via dealers
Score werkt nationaal en internationaal met een netwerk van dealers. Score beschikt over een team goed opgeleide werkplekadviseurs die samen met de Score dealer u graag adviseren wat voor u en uw werkplek de juiste zitoplossing is.

  • Er is altijd een Score-dealer bij u in de buurt, veelal met een uitgebreide collectie showroommodellen.
  • De Score-dealer is bekend met branche-specifieke eisen

Gratis proefplaatsingen
Om u kennis te laten maken met Score stoelen, kunt u gedurende een periode van maximaal vier weken kosteloos een stoel op proef krijgen. U kunt zelf een stoel uitzoeken, of u laten adviseren door een Score dealer of een product specialist van Score. Gedurende de proefperiode kunt u vooraf testen hoe de stoel straks in uw werksituatie voldoet. Infomeer naar de exacte voorwaarden.

Maatwerkoplossingen
Maatwerkoplossingen zorgen er voor dat u bij Score altijd een passende stoel kunt krijgen. Onze product specialisten en/of uw lokale dealer begeleiden dit gehele traject graag tot een goede oplossing voor uw situatie. 

Nieuwsbrief