Over Score

Vakmanschap

Bij Score geloven we dat we mensen gezonder kunnen laten leven. Elke dag zijn we bezig met het verbeteren van werkpleksituaties, zodat de mensen op een gezonde en fijne manier hun werk kunnen doen. Bij Score ontwikkelen en produceren we ergonomisch verantwoorde bedrijfsstoelen en accessoires. En dat zit een stuk lekkerder!

Met een team van 50 medewerkers werken we elke dag samen om de beste stoelen en accessoires te maken zodat jij gezond en lekker je werk kunt doen. Dit doen we vanuit onze eigen fabriek in Tolbert. Onze productontwikkelaars ontwikkelen nieuwe zitoplossingen welke aansluiten bij de huidige ergonomische standaarden. Score stoelen en accessoires worden naar meer dan 50 landen geëxporteerd. 

Wij zijn trots op het feit dat we duizenden mensen internationaal hebben mogen helpen met een passende zitoplossing. Je vindt Score bureaustoelen, voetensteunen, zadelkrukken, medische taboeretten, stahulpen en werkstoelen op heel veel werkplekken, bijvoorbeeld op kantoor, in fabrieken, ziekenhuizen, scholen, sociale werkplaatsen, cleanrooms, ESD ruimtes, laboratoria, tandarts- en dokterspraktijken, supermarkten, vliegvelden en nog veel meer werkplekken waar een goede stoel noodzaak is.

Via dealers

Score werkt met een netwerk van dealers zowel nationaal en internationaal. Het werken via dealers heeft de volgende voordelen.

  • Er is altijd een Score-dealer bij jou in de buurt, veelal met een uitgebreide collectie showroommodellen.
  • De Score-dealer is bekend met branche-specifieke eisen.
  • De Score-dealer kent jou en je organisatie.

Gratis proefplaatsingen
Score maakt het mogelijk om de stoelen vrijblijvend te proberen. Voor een periode van twee weken kun je een stoel op proef krijgen. Je kunt zelf een stoel uitzoeken. Natuurlijk kun je ook advies krijgen van een Score dealer en informatie over ergonomisch zitten en werken. Gedurende de proefperiode kun je vooraf testen hoe de stoel straks in de werksituatie voldoet.

Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen zorgen er voor dat je bij Score altijd een passende stoel kunt krijgen. Onze product specialisten en/of je lokale dealer begeleiden dit gehele traject graag tot een goede oplossing voor jouw situatie. 

Nieuwsbrief