Ergonomische bureaustoelen

Bureaustoelen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van XXL stoelen tot bureaustoelen met een hoofdsteun, bij Score vind je de ergonomische bureaustoel die bij jou past.

Bureaustoelen voor kantoor en balie

Comfortabel zitten en gezond werken is zowel op kantoor, achter een balie en bij het thuiswerken belangrijk. Daarom hebben onze ergonomische bureaustoelen standaard veel instelmogelijkheden om ergonomisch werken te stimuleren. Kies voor het standaard formaat of voor een large uitvoering met een brede zit en een hoge rug. Met de praktische bicolor stoffering of luxe blend stoffering maak je kantoorwerkplekken mooi én functioneel.

Het instellen van de juiste bureaustoel

Een bureaustoel is niet voor iedereen gelijk. Het is belangrijk om een stoel goed af te stemmen op je werkplek, de hoogte van de werkplek en jezelf. Denk daarom aan het instellen van armleggers en de rugleuning. Sommige bureaustoelen hebben een voetenring die je ook kunt aanpassen tot hij voor jou geschikt is en je prettig kunt zitten en werken.

Zitoplossingen van Score ervaren?

De zitoplossingen van Score zijn eindeloos. Van ergonomische bureaustoelen voor op kantoor tot stoelen die geschikt zijn voor het thuiswerken: Score heeft het. Heb je interesse in onze ergonomische bureaustoelen? Vraag een gratis proefplaatsing aan en ervaar ze zelf of neem contact met ons op!

Nieuwsbrief