Weinig energie en last van pijn tijdens jouw werk? Dit is de oplossing!

29 oktober 2019

Het hebben van weinig energie en het hebben van pijn tijdens het werken is een dagelijks probleem bij tandartsen en mondhygiënisten. Een verkeerde zithouding, lang zitten en het vaak uitvoeren van dezelfde handelingen zijn hier vaak de oorzaak van. Herkenbaar? Wij vertellen je hoe je weer vol energie te werk kunt gaan.

Dentale Kennis Carrousel

Tijdens de Midzomer Dentale Kennis Carrousel organiseerde Score Dental samen met Service Dental, Orange Dental en OFS Financial Services een interactieve workshop over ergonomisch en gezond zitten. Veel tandartsen en mondhygiënisten spreken over vermoeidheid en pijn. Wat erg belangrijk is om zonder klachten je werk te kunnen blijven doen, is het zo sterk mogelijk maken van de buik- en rugspieren. Naast het beoefenen van sport is een goede zithouding hiervoor essentieel.

Zitoplossingen voor tandartsen en mondhygiënisten

Bij Score maken we zadelkrukken en zitoplossingen speciaal voor tandartsen en mondhygiënisten. We houden rekening met de natuurlijke, open houding van het menselijk lichaam en de werkzaamheden die tandartsen en mondhygiënisten dagelijks moeten uitvoeren. De zitoplossingen van Score zorgen ervoor dat je als tandarts of mondhygiënist ergonomisch verantwoord zit, zodat je praktisch en zonder klachten te werk kunt gaan. Tijdens de workshop werden onze zitoplossingen uitvoerig getest. Vervolgens adviseerden onze specialisten de bezoekers welke het best bij hen paste.

Gratis proefplaatsing

Heb je de proefzitting tijdens de Dentale Kennis Carrousel gemist? Ook na deze interactieve workshop kun je bij Score een zitoplossing vrijblijvend proberen. Voor twee weken lang kun je de voordelen zelf ervaren zonder dat je ergens aan vast zit. Wanneer je zelf een stoel of zadelkruk hebt uitgezocht, krijg je advies en informatie over ergonomisch zitten van onze specialisten, zodat je het meeste uit de zitoplossing kunt halen.

Heb je last van klachten tijdens het uitvoeren van je werk of zelfs buiten het werk om? Twijfel niet en vraag een gratis proefplaatsing aan. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

Nieuwsbrief