Met deze drie producten kun je lekker werken en gezond zitten op kantoor!

29 oktober 2019

Op kantoor is er één ding dat iedereen vaak doet; zitten. Dit wil je dan natuurlijk op een comfortabele manier doen. Wij hebben daarom drie zitoplossingen voor ieder kantoor op een rijtje gezet, die zeker belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

De Amazone of Jumper zadelkruk voor een open houding

Score-zadelkruk_0.jpg

Gezond en actief; iets wat iedere medewerker idealiter is. De zadelkrukken van Score hebben een balance-mechaniek, waardoor de kruk subtiel met je meebeweegt. Hierdoor blijven je spiergroepen in beweging. Door goed te zitten kun je pijn voorkomen, je houdt je werk langer vol en je buik- en rugspieren worden hiermee getraind. De Amazone zadelkruk heeft een smaller zitvlak dan de Jumper. Je kunt naast de hoogte en de hoek waarin je zit dus ook tussen verschillende maten kiezen. Hierdoor is er voor iedere medewerker een passende kruk te vinden.

De Jolly; net even anders dan een zadelkruk

Jolly.jpg

Ben je op zoek naar een comfortabele en beweeglijke manier om te zitten? Dan is de Jolly zadelkruk een goede optie. Deze kruk heeft de vorm van een fietszadel. Doordat je geen rugleuning hebt en door de vorm van het zadel in een open heuphoek zit, ben je niet geneigd om onderuit te zakken.

De At Work: de ideale bureaustoel

At-Work.jpg

Ondanks de grote voordelen van zadelkrukken zijn de bureaustoelen nog steeds populair op de werkvloer. De At Work van Score heeft een ergonomisch gevormd stoelkussen, waardoor je ongetwijfeld lekker zit. Alle modulaire componenten zijn afzonderlijk te vervangen en duurzaam ontwikkeld met een hoge recyclewaarde.

De beste optie voor ieder kantoor is een combinatie van meerdere zitoplossingen. Waarom, zou je denken? Een hele dag in dezelfde houding doorbrengen is voor niemand goed. Wissel tussen een stoel en een kruk gedurende de werkdag en loop in de pauzes een extra rondje waar dat kan.

Meer weten over de zitoplossingen van Score voor jouw kantoor? Download dan onze brochure,vraag een proefplaatsing aan of neem contact op! 

Nieuwsbrief