Score, dan zit je goed! 

Wie goed zit, wordt  minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert beter. Een goede werkstoel is een investering die zich snel terugbetaalt. Zeker als u meerekent dat een goede lichaamshouding rugklachten en RSI helpt voorkomen! Bij Score hoeft een goede stoel niet meer te kosten dan een dag ziekteverzuim! 

Vraag onze medewerkers om advies, een gratis proefplaatsing of een dealer bij jou in de buurt. 

Neem contact op

Over Score

Vakmanschap

Bij Score geloven we dat we mensen gezonder kunnen laten leven. Elke dag zijn we bezig met het verbeteren van werkpleksituaties, zodat de mensen op een gezonde en fijne manier hun werk kunnen doen. Bij Score ontwikkelen en produceren we ergonomisch verantwoorde bedrijfsstoelen en accessoires. En dat zit een stuk lekkerder!

Met een team van 50 medewerkers werken we elke dag samen om de beste stoelen en accessoires te maken zodat jij gezond en lekker je werk kunt doen. Dit doen we vanuit onze eigen fabriek in Tolbert. Onze productontwikkelaars ontwikkelen nieuwe zitoplossingen welke aansluiten bij de huidige ergonomische standaarden. Score stoelen en accessoires worden naar meer dan 50 landen geëxporteerd. 

Wij zijn trots op het feit dat we duizenden mensen internationaal hebben mogen helpen met een passende zitoplossing. Je vindt Score bureaustoelen, voetensteunen, zadelkrukken, medische taboeretten, stahulpen en werkstoelen op heel veel werkplekken, bijvoorbeeld op kantoor, in fabrieken, ziekenhuizen, scholen, sociale werkplaatsen, cleanrooms, ESD ruimtes, laboratoira, tandarts- en dokterspraktijken, supermarkten, vliegvelden en nog veel meer werkplekken waar een goede stoel noodzaak is.  

Gratis proefplaatsing

 Via ons uitgebreide dealernetwerk bieden wij de mogelijkheid om onze producten 14 dagen vrijblijvend uit te proberen. 

Gratis proefplaatsing
Strategie- en Marketing specialist aan de slag voor Score

Strategie- en Marketing specialist aan de slag voor Score

6 dagen geleden

Score B.V. is een snelgroeiende onderneming die op het gebied van marketing professionele aandacht v...

Lees meer
Pinksteren extra sluiting

Pinksteren extra sluiting

11 dagen geleden

Op pinkstermaandag is Score gesloten.Daarnaast is er een extra vrije dag voor het personeel ingeplan...

Lees meer
Contact gegevens

Feithspark 5
9356BX, TOLBERT
Nederland

T. +31 (0) 594 - 554000
E. info@scorenl.com

Nieuwsbrief