Configureren Score Dental - Amazone Balance

« Terug naar product

Zithoek

Het  Balance-mechaniek bevordert het actief zitten. Verplaatst de gebruiker het gewicht dan 'beweegt het zadel mee waardoor men als het ware 'balanceert' op de zitting. Rugspieren worden getraind en versterkt. Het mechaniek is d.m.v. de ring instelbaar op meer of minder beweeglijkheid dus volledig naar wens van de gebruiker
Balance instelbaar

Armlegger

360°rond te draaien armlegger/rugleuning die eenvoudig uit de weg is te draaien.Voor ondersteuning van één of beide armen en als rugsteun te gebruiken.

NB.:  De 360° Support arm/rugsteun is een accessoire passend op de basis modellen Score zadelkrukken en Medical Line taboeretten. Deze wordt aan de gasveer gemonteerd. De hoogte instelling is hierdoor beperkt.  

Let op, er is altijd kantelgevaar bij gebruik van een zadelkruk of taboeret. We adviseren een Ø 68 cm onderstel (voetenkruis) in combinatie met een 360° Support.
360° Support, draaibare rug/armsteun

Vloercontacten

Geschikt voor harde vloeren
Zachte wielen
ø 65 mm

Geschikt voor vloerbedekking
Harde wielen
ø 65 mm

Wielen worden bij belasting van de stoel geremd
Zachte wielen - belast geremd

Bekleding

Stamskin TOP F4340, urine-, bloed-, zweet-, schimmelbestendig, waterafstotend, milieuzorgsysteem ISO 14001
Stamskin
PUxx is vrij van PVC en Ftlaat, 100% waterproof, urine en bloed bestendig. Bacterie- en schimmelwerende behandeling. Oeko-tex certificaat. Uiterst  krasbestendig. Hoog comfort doordat warmte goed wordt afgevoerd (geen zweterig gevoel)
PUxx

Ergonomie


Voetbediening

Onderstel


Aluminium onderstel ∅ 54 cm

Alu. onderstel rond en glad ∅ 50 cm

Alu. onderstel rond en glad ∅ 60 cm

Aluminium onderstel ∅ 68 cm

Alu. onderstel, zwart ∅ 68 cm

Hoogte (zadelkrukken)

In te stellen op optimale hoogte voor personen met een lengte tot ongeveer 160 cm. Zie 'Welke zadelkruk past bij je?' onder de sectie Ergonomie voor het belang van het kiezen van de juiste hoogte en gedetailleerde richtlijnen.
Laag (mid25), voor personen <160 cm
Voor personen met een lengte van ongeveer 160 cm tot 190 cm. Zie 'Welke zadelkruk past bij je?' onder de sectie Ergonomie voor meer gedetailleerde richtlijnen.
Standaard (mid31) voor personen tussen 160 - 190 cm
Voor personen met een lengte vanaf 190 cm. Zie 'Welke zadelkruk past bij je?' onder de sectie Ergonomie voor meer gedetailleerde richtlijnen.
Hoog (Mid38), voor personen lager dan 190 cm

Configuratie

Prijzen op aanvraag

Score Dental - Amazone BalanceConfiguratie opslaan:

Kopieer de volgende link voor een permanente link naar deze configuratie.


Accepteren ×