Tripod

De Score Tripod is een handig driepootskrukje dat verrassend stabiel is. Het team van Score levert met deze nieuwe innovatieve oplossing echt een stukje vakmanschap. De Score Tripod is ontwikkeld voor mobiel personeel. Denk aan bloedlaboranten die het ziekenhuis aflopen met een trolley vol apparatuur en hulpmiddelen en bij verschillende patiënten handelingen dienen uit te voeren. De in hoogte in te stellen Tripod biedt goede zit ondersteuning op de mobiele werkplek.

De Tripod hang je eenvoudig aan de trolley en in één handeling pak je deze van de trolley en zet je deze neer op je tijdelijke werkplek. Gebruik deze als stahulp of als tijdelijk krukje. De Score Tripod is voor zien van een speciale gaslift waardoor de hoogte verstelling al heel soepel gaat en de gebruiker weinig druk hoeft te geven.

  • Hoogteverstelling 57-82 cm
  • Compacte stamskin zitting met oranje draagband
  • 3-poots opklapbaar stalen onderstel, wit
Delen:

» Levertijd

» Proefplaatsing aanvragen

Patiëntenstoelen en Hulpmiddelen

Het assortiment patiëntenstoelen en hulpmiddelen voor de zorg zijn robuust en betrouwbaar. Natuurlijk moet een patiëntenstoel comfortabel zijn om in te zitten. Echter, de gezondheid van de arts, verpleegkundige of laborant is bij Score minstens zo belangrijk. Een goede patiëntenstoel kan worden ingesteld zodat een de dokter of zuster ergonomisch kan werken. Als jij de hele dag veel patiënten moet behandelen dan is het fijn dat jouw werkplek ergonomisch kan worden ingesteld zodat jij op een gezonde manier je werk kunt doen. Met hulpmiddelen zoals een enkele of dubbele beensteun is aangenaam voor de patiënt en voor de behandelend arts.

Opties en accessoires

Accepteren ×