Nieuws


Score's terugblik

18-01-2018

2017, het jaar dat Score haar 40e verjaardag vierde, was een geweldig jaar voor ons. Mede door jullie inzet viel ons meer dan 12% groei ten deel. Waarvoor wij jullie dan ook hartelijk willen bedanken. 

De grootste groei wordt gerealiseerd met medisch en dentaal meubilair en natuurlijk de Score zadelkrukken.  

Van de zadelkrukken wordt een sterk groeiend aantal verkocht voorzien van een instelbaar Balance mechaniek.  De “zitten is het nieuwe roken” discussie helpt daar ook mooi aan mee. 

ErgoXS groeit uit tot volwassen poot
ErgoXS, het zusterbedrijf van Score, wat beeldscherm ophangsystemen fabriceert en vermarkt,  groeide zelfs met 230% tot een miljoenenomzet. Zie voor het assortiment www.ergoxs.com  wellicht zit er ook wat voor jouw klanten bij.

Export: Made in Holland
Dit betekent geenszins dat we nu genoegzaam achterover leunen, nee we zetten vol gas door op groei, in Nederland zowel als daar buiten, want meer dan de helft van onze omzet gaat tegenwoordig over de grenzen, tot in China toe. “Made in Holland” doet het daar goed.

2018 groei doortrekken door focus
Om met nog meer focus te gaan werken en om jullie als onze dealers nog van beter advies en producten te voorzien, hebben we de weg ingezet naar Product Management voor 3 Product-markt combinaties, te weten:

• Medical

• Dental

• Industry & office 

En hiermee geven we jullie alvast een kleine vooruitblik voor 2018. Voor meer informatie kun je contact  opnemen met ons Score team of bel 0594-554000. 

Deel dit bericht

Accepteren ×