Ergo Support met swing armleggers

Op de Ergo Support stoel zit je gezond en comfortabel en word je goed ondersteund gedurende langdurige statische werkzaamheden. Zo verminder je de fysieke belasting. De Ergo Support is ontwikkeld voor specialistische beroepen, zoals endoscopie, microchirurgie of laboratorium settings. De Ergo Support stoel valt op doordat deze over unieke ergonomisch gevormde armleggers beschikt. De ronde armleggers kun je dicht tegen je lichaam aandraaien en zorgen voor een goede ondersteuning van je onderarmen. Daarnaast zijn ze makkelijk wegklapbaar zodat je de keuze hebt om tijdens je werk één arm vrij te houden. De hoogteverstelling van de armleggers maakt het mogelijk dat je recht achter een microscoop of ander precisie apparaat kunt zitten. De Medical Support helpt je om een ontspannen zithouding aan te nemen. Je nek, schouders en rug worden ontlast. En dat zit een stuk lekkerder.

Delen:

» Levertijd

» Proefplaatsing aanvragen

Medical Line

De Score Medical Line taboeretten en zadelkruiken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in medische omgevingen, zoals in het ziekenhuis op onderzoekskamers, de polikliniek, eerste hulp en de operatie kamer.Ook vind je de Score Medical Line krukken terug in de praktijkruimtes van de tandarts, huisarts en fysiotherapeut. De medische taboeretten en krukken zijn afgewerkt met hoogwaardige Stamskin of PUxx bekleding. De verschillende opties en accessoires, zoals de armleggers, lumbaal ondersteuning en voetbediening. Elke Score stoel moet gezond én lekker zitten. De Medical Line taboeretten met Ergoshape zitting voorkomt afknelling van de dijbenen zodat de doorbloeding van de benen niet gestagneerd wordt.

Opties en accessoires

Standaard uitvoering en instellingen
Rughoogte en rughoekverstelling
Vaste zithoek
Geschikt voor harde vloeren
Zachte wielen
ø 65 mm
Stamskin TOP F4340, urine-, bloed-, zweet-, schimmelbestendig, waterafstotend, milieuzorgsysteem ISO 14001
Stamskin
Opties zonder meerprijs
Geschikt voor vloerbedekking
Harde wielen
ø 50 mm
Geschikt voor vloerbedekking
Harde wielen
ø 65 mm
Geschikt voor harde vloeren
Zachte wielen
ø 50 mm

Trompetvoetjes
PUxx is vrij van PVC en Ftlaat, 100% waterproof, urine en bloed bestendig. Bacterie- en schimmelwerende behandeling. Oeko-tex certificaat. Uiterst  krasbestendig. Hoog comfort doordat warmte goed wordt afgevoerd (geen zweterig gevoel)
PUxx
Opties en accessoires met meerprijs
De hoek van het zadel kan naar wens ingesteld worden
Verstelbare zithoek
Wielen worden bij belasting van de stoel geremd
Zachte wielen - belast geremd

Aluminium onderstel ∅ 68 cm

Voetbediening
Stamskin

Felgroen K81

Felrood K87

Oranje K93
Turquoise K184
Turquoise K184

Lichtblauw K80

Donkerblauw K89

Antraciet K85
Grijs
Grijs K195

Zwart K05

Bicolor groen/antraciet

Bicolor Rood/Antraciet

Bicolor Oranje/Antraciet
PUxx

Zwart Pu05

Grijs PU95

Donkerblauw PU89

Gerelateerde items


Ergo Support

  • Hoogteverstelling 52-71 cm
  • Werkbladhoogte 80-90 cm
Accepteren ×