Ergo Support

Op de Ergo Support stoel zit je gezond en comfortabel en word je goed ondersteund gedurende langdurige statische werkzaamheden. Zo verminder je de fysieke belasting. De Ergo Support is ontwikkeld voor specialistische beroepen, zoals endoscopie, microchirurgie, laboratorium settings, etc. De Ergo Support stoel valt op doordat deze over unieke ergonomisch gevormde armleggers beschikt. De ronde armleggers kun je dicht tegen je lichaam aandraaien en zorgen voor een goede ondersteuning van je onderarmen. De hoogteverstelling van de armleggers maakt het mogelijk dat je recht achter een microscoop of ander precisie apparaat kunt zitten. De Ergo Support helpt je om een ontspannen zithouding aan te nemen. Je nek, schouders en rug worden ontlast. En dat zit een stuk lekkerder.

  • Hoogteverstelling 52-71 cm
  • Werkbladhoogte 80-90 cm
  • N.B. prijzen zijn inclusief 2 armleggers 9
Delen:

» Levertijd

» Proefplaatsing aanvragen

Medical Line

De Score Medical Line is speciaal ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen, poli’s, dokterspraktijken, fysiotherapiepraktijken, etc. The Medical Line is veelal voorzien van speciale armleggers en speciale rugleuningen. De Score Medical Line is te leveren met voetbediening voor situaties waarin men bijvoorbeeld de handen vrij moet houden vanwege steriele redenen. Als bekleding kan men kiezen voor Stamskin met antibacteriële eigenschappen; waterdicht, urinebestendig en vlamwerend. De 6200 modellen zijn voorzien van een vlakke zitting, de 6300 modellen van een ergoshape zitting met uithollingen ter vermindering van drukpunten in de dijen.

Opties en accessoires

Standaard uitvoering en instellingen
Rughoogte en rughoekverstelling
Vaste zithoek
Geschikt voor harde vloeren
Zachte wielen
ø 65 mm
Stamskin TOP F4340, urine-, bloed-, zweet-, schimmelbestendig, waterafstotend, milieuzorgsysteem ISO 14001
Stamskin

Aluminium onderstel ∅ 68 cm
Opties zonder meerprijs
Geschikt voor vloerbedekking
Harde wielen
ø 65 mm

Trompetvoetjes

Alu. onderstel rond en glad ∅ 60 cm
Hoogteverstelling 57-76 cm
Werkbladhoogte 80-90 cm
Opties en accessoires met meerprijs
De zitting heeft een instelbare zithoek.
Verstelbare zithoek
Wielen worden bij belasting van de stoel geremd
Zachte wielen - belast geremd
PUxx is vrij van PVC en Ftlaat, 100% waterproof, urine en bloed bestendig. Bacterie- en schimmelwerende behandeling. Oeko-tex certificaat. Uiterst  krasbestendig. Hoog comfort doordat warmte goed wordt afgevoerd (geen zweterig gevoel)
PUxx

Voetbediening
Stamskin

Felgroen K81

Felrood K87

Oranje K93
Turquoise K184
Turquoise K184

Lichtblauw K80

Donkerblauw K89

Antraciet K85
Grijs
Grijs K195

Zwart K05
PUxx

Zwart Pu05

Grijs PU95

Donkerblauw PU89