4408

De 4408 is een zeer robuuste werkstoel dat uitermate geschikt is voor veeleisende werkomgevingen. De zitting en rugleuning is uitgevoerd in Pur Pro (polyurethaan) dat bestand is tegen diverse chemische stoffen en makkelijk te reinigen. De royale zachte polyurethaan zitting en rugleuning zit en voelt erg comfortabel. Ter ondersteuning van uw voeten is de stoel voorzien van in hoogte verstelbare voetenplank die meebeweegt met de zithoogte.

  • Hoogteverstelling 58-83 cm
  • Werkbladhoogte 90-100 cm
  • In hoogte verstelbare voetenplank die meebeweegt met de zithoogte
  • Wielen worden afgeraden i.v.m. kantelgevaar
  • N.B. prijzen zijn exclusief armleggers
Delen:

» Levertijd

» Proefplaatsing aanvragen

» Download PDF (Score-4400_10.pdf)

4400 Line

De Pur Pro modellen zijn uitermate geschikt voor het veeleisende werk in laboratoria en de meest uiteenlopende industriële werkplekken. De royale zitting, de handige voetenplank en de zachte polyurethaan zitting en rug zorgen voor een comfortabele zit. De zitting en rugleuning zijn bestand tegen diverse chemische stoffen en makkelijk te reinigen en niet in de laatste plaats: ze zitten gewoon prettig, zodat u na een dag werken ontspannen naar huis gaat. Alle Pur Pro modellen zijn uit te voeren met een schuifsysteem waardoor de zitdiepte met maximaal 7 cm toeneemt. Da’s pas zitten! Pur Pro modellen zijn ook leverbaar in ESD uitvoering.

Opties en accessoires

Standaard uitvoering en instellingen
Rughoogte en rughoekverstelling
Vaste zithoek

Trompetvoetjes
Polyurethaan, bestand tegen diverse chemische stoffen en makkelijk te reinigen
PU

Gaslift hoogteverstelling
Opties en accessoires met meerprijs
De zitting heeft een instelbare zithoek.
Verstelbare zithoek
Rugleuning en zitting zijn gelijktijdig verstelbaar. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. Het synchromechaniek kan los of vast worden gezet.
Synchromechaniek
Hoogte-/breedte- verstelbaar
Armlegger 5

Dichte kruispoot

Pur HD
Voor mensen met lange benen biedt een stoel voorzien van een schuifzitting uitkomst waardoor de zitdiepte met maximaal 7 cm toeneemt.
Schuifzitting
Pur HD

Geen specifieke kleuren beschikbaar bij dit materiaal

PU

Geen specifieke kleuren beschikbaar bij dit materiaal

Accepteren ×